srijeda, 7. kolovoza 2013.

Balea cream-oil body lotion

Volite mazalice za tijelo koje su cijenom pristupačne, a kožu hidratiziraju cijeli dan? Onda pročitajte u nastavku o Balea kremasto uljnom losionu za tijelo. 



Losion sam dobila pa ne znam cijenu, ali Baleini proizvodi su inače vrlo povoljni pa vjerujem da mu cijena nije previsoka. Lagane je teksture te se relativno brzo upija. Zbog toga što sadrži ulja, ostavlja onaj uljni odsjaj na koži što izgleda odlično na preplanuloj puti. Traje od trenutka kad ste ga namazali, a nestaje kod prvog tuširanja. Po meni je to velika prednost jer cijelog dana imate osjećaj hidratizirane kože. Losion je bijele boje, ali ne ostavlja bijeli trag.





Zbog vrućina, kao i većini, šminkanje smanjim koliko je moguće. Tekući puder, rumenilo i nekad maskara je sve što koristim kada idem negdje. Iako smanjujem korištenje kozmetike, obećavam uskoro jedan tutorijal. :)

Dok dekorativnu kozmetiku koristim tokom cijele godine, kreme i losione zaboravim zimi pa ih koristim samo tijekom ljeta. Loša navika, znam. Koje losione vi koristite preko ljeta i koje bi mi preporučili?

Puse :*

Broj komentara: 6:

  1. Hidratizira dovoljno? Jer ja imam neki Balein maslac i upija se prebrzo, upravo zbog makadamije koja brzo upija, a ne ostavlja dobar rezultat a ja sam kupila 500 ml! :D

    Za ljeto također nosim minimalno makeup-a jedino kad idem negdje spešl :D onda se natrackam :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Maslace nisam probala, ovo sam dobila. Sad ne znam kakav tip kože imaš i što ti znači dovoljno. Kao što sam napisala, ne koristim puno ovakvih stvari pa nemam nekog iskustva s tim. Ali što je, cijeli dan ostaje na koži koja bude nježna i mekana. :D

      Izbriši
  2. Meni je savršen.. dobro, koristim ga tek 2 dana ali dobila sam preporuku za njega i fenomenalan mi je za sad. Odličan za moju suhu kožu!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti odgovara, ja sam se iznenadila koliko je dobar. :)

      Izbriši
  3. Zvuči sasvim dobro :D meni je od svih losiona za tijelo najbolji Neutrogena intense repair. Čini čuda :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I taj sam isto probala! Bio mi je odličan, mislila sam i o njemu nešto napisati, ali su se fotke negdje zagubile pa ipak ništa :D

      Izbriši