nedjelja, 10. ožujka 2013.

Maturalna zabava

Hello! Živa sam i nakon dosta vremena evo me i ovdje. Iako je prošlo već mjesec dana od moje maturalne zabave pokazat ću vam svoju haljinu, makeup i općenito dojmove. Svagdje su maturalne zabave drugačije. Kod nas je običaj pozvati najužu obitelj i prijatelje, a sama zabava se održava u sali. Iz mog razreda svi su odlučili imati zabavu i sa svim gostima nas bilo oko 300.

Prvo ide slika cijelog mog razreda.



Prije početka same zabave, svi maturanti sa plesačima idu na slikanje kod odabranog slikara. Moj plesač je bio moj bratić, a ovo su neke naše slike iz studija. Kako nemam iskustva s takvom vrstom fotografiranja, bilo je vrlo zbunjujuće gdje gledati, kako se narediti i slično. Ono što mi se nije svidjelo je to kako je uredio slike. Sve su dosta blijede. 










Na slikama se može vidjeti i haljina i makeup pa mislim da dodatna objašnjenja nisu potrebna. Moj ukupan dojam te večeri je odličan! Uopće mi nije bila bitna zabava, ali smo se svi tako dobro proveli da bih to bez razmišljanja opet ponovila.

Jeste li vi imale maturalnu zabavu? Kako ste se provele? Ako niste, planirate li?

Kristina :*


Broj komentara: 5:

  1. Haljina je prekrasna, i kosa i make up! Mislim da svatko treba ići na svoju maturalnu, to je jedna od rijetkih prilika za nas "smrtnike" u životu da se lijepo napirlitamo u večernjim toaletama :)

    OdgovoriIzbriši
  2. ajme šaaa si lijepa! imaš pravo, slike su malo blijede, ali svejedno sjajiš na njima i totalno si me podsjetila na moju maturalnu, ali ona je bila uffff, ima već 4 godine, i neću sad počet o tome jer će me jako oprat nostalgija :(

    OdgovoriIzbriši
  3. Jako lijepo si se uredila i prekrasna ti je haljina, ali loše je photoshopirao slike.

    Moj nail polish blog nails-and-more.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši