nedjelja, 18. studenoga 2012.

KIKO 393

Na putu prema Španjolskoj posjetili smo Veneciju. Mnogi nisu bili oduševljeni, ali meni je ostala u jako lijepom sjećanju. Ima nešto u gradu što ne mogu objasniti. Ono što me se najviše dojmilo su kanali i gondole po kojima je najviše poznata. Definitivno je grad koji bi voljela opet posjetiti. Za one koji nisu bili, ovdje možete vidjeti kako izgleda prava gondola.


Voditeljica nije bila raspoložena za razgledavanje jer joj se cijelo vrijeme žurilo. Sve smo obišli u jako kratkom roku i tokom razgledavanja naišla sam na Kiko prodavaonicu. Umor od puta je tada u trenu prošao! Nažalost, bilo je aktualno sniženje. Kažem nažalost jer se sve razgrabilo i nije ostalo puno izbora. U planu sam imala uzeti kistiće, ali niti jedan nije dobro izgledao. Na kraju sam se odlučila za dva ruža i olovku za oči. Danas ću vam pričati o nude ružu u nijansi 393. 


Krenimo od same ambalaže. Ambalaža je načinjena od crne čvrste plastike koja čuva ruž od vanjskog utjecaja. Ono što se meni ne sviđa je mat finish za kojeg se hvata svaka čestica, kao što možete vidjeti na slici iznad. Postojanost je solidna. Na usnama će trajati oko sat vremena i tada će se početi skupljati u rupice. Lako se razmazuje i nanosi. Okus ima po karameli pa nije problem svako malo ga popravljati. Miris je također po karameli, ali ne nestaje brzo kao što je slučaj kod većine ruževa. Nisam primjetila da hidratizira, ali ne isušuje usne. Cijene se ne sjećam jer to bilo još u osmom mjesecu kad sam ga kupila.


Ukupna ocjena koju bi dala ovom ružu je 4.5 i to samo zbog uzete krive nijanse za što ću okriviti slab tadašnji izbor. 

Što vi posjedujete od Kiko kozmetike i kakvi su vaši dojmovi?

Kristina :*


1 komentar:

  1. Nemam još ništa Kiko kozmetike, nije me put nosio u Italiju... Nijansa nije ni moj izbor.

    :*

    OdgovoriIzbriši