nedjelja, 21. listopada 2012.

Oh, So Chic

Curke moje znam da nisam dugo pisala, a razlog je taj što mi fotić nije u najboljem stanju. Ove slike sam slikala davno tako da mi je žao što nema drugih slika. Nego, danas sam vam napokon odlučila pisati o Catrice sjajilu za usne koje koristim već duže vrijeme.


 Sam naziv posta govori o njegovom imenu, a to je Oh, So Chic. Boja je nježna koraljna i sadrži sitni shimmer. Prije sam stalno koristila Essence sjajila, ali ne traju dugo pa sam se odlučila na Catrice. Catrice definitivno traje duže na usnama ali ostavlja onaj bijeli trag zbog sitnog shimmera. Četkica je blago zakrivljena što malo olakšava nanošenje. 


Točne cijene se ne sjećam, ali mislim da nije veća od 30 kn. Proizvođači kažu da traje do 4 sata, ali se ja ne bih složila s tim. Essence sjajilo mi nestane za nekih 15-ak minuta dok ovo traje i do sat-dva. Nakon toga imat ćete osjećaj na usnama da imate sjajilo, ali su to zapravo bijele čestice shimmera koje jako ružno izgledaju.


Gledajući sve prednosti i mane ne vjerujem da ću kupiti još jedno njihovo sjajilo. Možda ako naiđem na neko bez shimmera. 

Kakva su vaša iskustva s Catrice sjajilima?





4 komentara:

  1. Šteta, boja u pakiranju baš fino izgleda.
    :*

    OdgovoriIzbriši
  2. Vjerujem da je dobro, ali ja uopste nemam obicaj da nosim sjaj tako da ih ni ne kupujem :) Vecinom sam s momkom pa mi se ne isplati stavljat, a i imam tanke usne pa kad stavim, tesko da se ista i vidi :))

    OdgovoriIzbriši
  3. Uvijek me prevare takva sjajila, nikad ne ispadnu kao u pakiranju, pa sam odustala od njih jer sam imala hrpu a nisam baš koristila..

    OdgovoriIzbriši
  4. imam jedno od catrice (#060 little red dress) i mogu reci da je neko prosjecno sjajilo. boja nije losa a sto se tice dugotrajnosti, pa stoji jedno 2 sata. (Niki)

    OdgovoriIzbriši