utorak, 30. listopada 2012.

Pink day

Danas imam za vas jedan look koji sam imala još neki dan, ali sam tek danas imala vremena prebaciti slike. Oni koji me prate znaju da ja nikada ne naglašavam usne već oči. U zadnje vrijeme nekako imam potrebu nanositi ruž iako to nikada nisam i shvatila sam da ih imam samo nekoliko. Što znači samo jedno, šoping! Ovih dana ću sigurno do Dm-a. :D

Nego, da se ja vratim na ono bitno. Na očima je smeđe zlatna kombinacija, totalno svakodnevna i jednostavna. Na usnama je rozi ruž iz Avona i no name sjajilo koje sam dobila tako da ne znam ništa o njemu.





Koje ruževe vi koristite i koje preporučate?

nedjelja, 28. listopada 2012.

LOTD

Pozdrav cure :D
Za sada ću vam samo pokazati jedan look koji sam radila za darivanje koje nam je priredila Maybe's New start. Zadatak je bio od nekoliko zadanih boja odabrati najmanje 5 i kreirati look. Ovako sam ja napravila :D







Maybe's New start stranicu bila bih vam jako zahvalna :)

Kako vi provodite ovaj vikend? :)


ponedjeljak, 22. listopada 2012.

Green LOTD

Pozdrav curke :)
Za danas imam za vas jedan look od jučer. Dugo se nisam zaigrala sjenilima i na kraju je ispalo slično nečemu što sam već radila. Oni koji me prate možda će se sjetiti, ali dobro, svaki puta je drugačije pa evo. Nemam puno slika jer fotić neće surađivati samnom, ali svejedno se nadam da će vam se svidjeti.

Šminkamo se... 




i evo rezultata :))




nedjelja, 21. listopada 2012.

Oh, So Chic

Curke moje znam da nisam dugo pisala, a razlog je taj što mi fotić nije u najboljem stanju. Ove slike sam slikala davno tako da mi je žao što nema drugih slika. Nego, danas sam vam napokon odlučila pisati o Catrice sjajilu za usne koje koristim već duže vrijeme.


 Sam naziv posta govori o njegovom imenu, a to je Oh, So Chic. Boja je nježna koraljna i sadrži sitni shimmer. Prije sam stalno koristila Essence sjajila, ali ne traju dugo pa sam se odlučila na Catrice. Catrice definitivno traje duže na usnama ali ostavlja onaj bijeli trag zbog sitnog shimmera. Četkica je blago zakrivljena što malo olakšava nanošenje. 


Točne cijene se ne sjećam, ali mislim da nije veća od 30 kn. Proizvođači kažu da traje do 4 sata, ali se ja ne bih složila s tim. Essence sjajilo mi nestane za nekih 15-ak minuta dok ovo traje i do sat-dva. Nakon toga imat ćete osjećaj na usnama da imate sjajilo, ali su to zapravo bijele čestice shimmera koje jako ružno izgledaju.


Gledajući sve prednosti i mane ne vjerujem da ću kupiti još jedno njihovo sjajilo. Možda ako naiđem na neko bez shimmera. 

Kakva su vaša iskustva s Catrice sjajilima?